Vremea

Javascript error before this line

Despre noi

 Resurse umane

  • Liceul îşi desfăşoară activitatea atât cu proprii elevi, cuprinzând clasele V – XII, având în pregătire peste 755 de elevi, sub titulatura de „Liceul cu Program Sportiv” cât şi cu elevi atraşi de la alte unităţi şcolare cuprinzând 17 grupe, având în pregătire peste 242 de elevi, sub titulatura „Clubul Sportiv al Liceului cu Program Sportiv”.
  • Pentru buna funcţionare a Liceului cu Program Sportiv, sunt încadraţi un număr de 93 de persoane, din care 80 pentru activitatea de gimnaziu şi liceu, iar pentru activitatea de club sportiv 13 persoane. Din numărul total de posturi, 66 sunt cadre didactice, 5 cadre didactice auxiliare iar 22 personal nedidactic.
  • Pregătirea sportivă este asigurată de un număr de 27 de cadre didactice, din care 19 asigură pregătirea sportivă la gimnaziu şi liceu iar 8 asigură pregătirea sportivă la club.
  • Structura de personal a cadrelor didactice cuprinde, în aria de pregătire profesională, profesori cu doctorat, profesori antrenor emerit, profesori cu gradul I – 23, gradul II – în număr de 4, definitivat în număr de 22 şi debutanţi în număr de 17.
© 2016 Liceul cu Program Sportiv Iași. All Rights Reserved. Designed By Andrei Sorin